top of page

Palvelut ja tuotteet

Integroidut informaationäytöt viestintään

Uskomme siihen, että digitaalisten palveluiden ja tuotteiden tulisi helpottaa elämää.

Tämän vuoksi tuotteisiimme kuuluu monipuolisen viestinnän helpottamiseen suunniteltu, integroitava infonäyttöjärjestelmä. Kevyen ja mukautuvan järjestelmän avulla organisaatiot voivat tehostaa työntekijöiden ja asiakkaiden välistä kommunikaatiota digitaalisin keinoin – ja kilpailukykyisin hinnoin.

Kotimaisena yrityksenä takaamme aina luotettavan ja suomenkielisen asiakaspalvelun, positiivista asennetta unohtamatta.

AV-tekniikan asiantuntija

Meiltä saat kattavat AV-tekniikan hankinta- ja asennuspalvelut julkisiin tiloihin ja neukkareihin. Asennamme näytöt, kaiuttimet ja muut laitteet siististi ja turvallisesti. Erikoistumme integraatioratkaisuihin: hoidamme moottoroidut näytöt ja kalusteisiin integroidut laitteet mittatilaustyönä asiakkaan tiloihin taatusti sopiviksi.

XL renderi.webp

Cubex Pro jälleenmyynti

Olemme Cubexin virallinen jälleenmyyjä!

Cubex Pro on liikuteltava, 4-6 hengen äänieristetty kokoontumistila. Lisätietoja Cubexista löydät Cubexin verkkosivuilta.

Saat meiltä Cubex kokoontumistilat AV-tekniikkaratkaisuilla varusteltuna. Asennamme Cubexiin yhteensopivat näytöt, äänentoistolaitteet sekä sähkölukot asiakkaan tarpeen mukaisesti mittatilaustyönä.

Palvelu sisältää asiakkaalle sopivan Cubexin sekä lisävarusteiden hankinnan, asennuksen sekä käytön opastuksen kokonaisvaltaisena pakettina.

Saat kauttamme myös tuki- ja ylläpitopalvelut AV-tekniikkakokonaisuuksille.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä yrityksellesi paras ratkaisu!

Cubex jälleenmyynti

Näytöt kalusteisiin

Tarjoamme visuaaliseen ja ajankohtaiseen viestintään suunnattuja, täysin kalusteisiin integroituja infonäyttökokonaisuuksia. 

Infokalusteisiin sisältyy oma julkaisujärjestelmämme:

Iwip Display – erittäin helppokäyttöinen ja kevyt järjestelmä infonäyttöjen sisällön luomiseen sekä julkaisuun.

Infokalusteet toteutetaan yhteistyössä  kumppanimme F-inno Oy:n kanssa.


Me vastaamme tekniikasta: huolehdimme näyttöjen hankinnasta ja asennuksista, 
sekä julkaisujärjestelmän jatkuvasta ylläpidosta ja kehittämisestä.

Katso esite infokalusteista tai kysy lisätietoja meiltä:

Näytöt kalusteisiin

Näytöt ajoneuvoihin

Asennamme näyttökokonaisuuksia myös yritysten ajoneuvoihin: näin saat näyttöviestinnän monipuoliset ominaisuudet käyttöösi myös liikkuvaan kalustoon missä tahansa oletkin. 

Näyttöviestintä ajoneuvossa on näkyvä ja erittäin joustava vaihtoehto ajoneuvojen mainostarroille. Informoi ja mainosta itsesi näköisellä sisällöllä, kerro yrityksestäsi ja palveluistasi kuvilla ja tekstillä. Sisällön vaihdat toiseen helposti silloin kun itse haluat.

Asennamme näyttöjen lisäksi tarvittavat virtalähteet ajoneuvoosi mittatilaustyönä. Tarjoamme kartoituksen, hankinnat ja asennukset, sekä kattavan tuen ja ylläpidon kokonaisratkaisuna asiakkaillemme.

Etsimme parhaillaan sopivia yhteistyökumppaneita ajoneuvo-näyttöviestintäprojektiimme

Tutustu ajoneuvointegraatioiden esitteeseen ja kysy lisätietoja meiltä. 

Katso myös avoimet työpaikkamme!

Näytöt ajoneuvohin

Iwip Display -julkaisujärjestelmä

Iwip Display on kevyt ja helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä infonäytöille. 

Iwipin avulla kuka tahansa voi tuottaa monipuolista informointiin, markkinointiin, mainontaan tai ajanviettoon suunnattua sisältöä helposti ja nopeasti. Iwip toimii myös mobiililaitteilla, voit siis lisätä ja päivittää sisältöä tilanteen mukaan missä tahansa oletkin.

Järjestelmä on suunniteltu ja optimoitu infonäytöillä esitettävän sisällön luomiseen ja julkaisuun. Yhdistettynä integroitaviin näyttöihimme, tuot haluamasi sisällön sinne missä asiakkaasi on, ilman erillistä markkinointitiimiä.

Iwip Display

AV-tekniikka

Palveluihimme kuuluu näyttöjen, kaiuttimien ja muiden AV-tekniikkalaitteiden hankinnat sekä asennukset  alusta loppuun saakka.

Toteutamme ajanvietto- ja neuvottelutilojen AV-tekniikkaratkaisut kokonaisuudessaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti mittatilaustyönä. 

Teemme myös yksittäisiä infonäyttöjen asennuksia. 

Etsimme aktiivisesti yhteistyökumppania kaluste- ja neuvottelutilatoimittajista: tarjoamme AV-tekniikka sekä asennusosaamistamme myös yhteistyöprojekteihin.

Katso referenssimme ja ota yhteyttä:

AV-Tekniikka

Referenssit

Referenssit
bottom of page